We zijn weer thuis!
Hi allemaal,
Vanmorgen om 16 minuten over 7 zijn we weer veilig geland in Amsterdam!
De laatste ochtend in Miami waren we op tijd wakker en we besloten om gelijk maar ons aan te kleden, te douchen en weg te gaan. Rond 8 uur reden we weg richting het vliegveld en daar waren we na ruim een kwartier. De auto wegbrengen was op zich zo gebeurd, alleen moesten we nog wel langs de balie om het geld van onze nieuwe band terug te vragen. En ook al hadden ze van te voren gezegd dat we niet verzekerd zouden zijn tegen lekke banden, we kregen het geld gelukkig toch terug!

Daarna namen we de shuttle bus naar de vertrekhal en daar waren we al vrij snel. We waren dus lekker op tijd met inchecken. We moesten inchecken bij een kiosk maar op een of andere manier lukte dat niet. Gelukkig bij de balie erna wel. We gingen gelijk de douane door en toen we onze spullen op de band lagen en door het poortje waren gegaan, stopte de band. De man die alles bekeek verblikte of verbloosde niet en de band bleef stilstaan. Wij keken elkaar al aan of er misschien iets mis was en na een tijdje kwam er ineens iemand bij staan die vroeg of we onze trolley open konden maken want er zat een groot vlak in. Dat deden we en het bleek dat er een pomp van John Deere in zat en ze wisten niet wat het was. We hebben het uitgelegd en toen konden we gelukkig doorlopen.
We moesten toen nog 2,5 uur wachten maar op zich gingen deze snel voorbij. Even ontbeten en gewoon wachten. De vlucht richting New York vertrok precies op tijd en was verder goed. In totaal vlogen we bijna 2,5 uur. De landing was een beetje wiebelig. Toen we uit het vliegtuig kwamen, moesten we met een bus naar een andere terminal en daar stond ons volgende vliegtuig te wachten. Deze zou alleen pas over 3 uur vertrekken dus weer wachten, wachten. Wat eten en wachten.
Er werd op tijd begonnen met boarden maar omdat het erg druk was op het vliegveld, duurde het nog wel even voordat we echt vertrokken. Op een gegeven moment stonden we in de rij om op te stijgen en waren we nummer 12. Gelukkig mochten we toen toch voor en ineens gingen we toch al.
Deze vlucht was weer goed en we hebben weinig turbulentie gehad onderweg. Verder lekker gegeten en gedronken en beetje muziek geluisterd. We kwamen drie kwartier eerder aan op Schiphol. Hier moesten we nog wel even wachten op de koffers maar deze kwamen als eerste op de band.
Wilco's ouders kwamen ons ophalen en het was nog even passen en meten in de auto met 2 koffers, een grote weekendtas, trolley, laptoptas, cameratas en rugzak maar gelukkig paste alles en iedereen erin en waren we snel weer in ons huisje!
Vandaag hebben we een aantal uur geslapen en vooral veel opgeruimd en gewassen. Door het mooie weer wat we mee hebben genomen vanuit Miami, was de was gelukkig zo droog.
Morgen gaat het gewone leven weer beginnen en gaan we weer aan het werk. Ook weer fijn!
Wij hebben het super naar onze zin gehad deze vakantie. We hebben alles gezien en gedaan wat we wilden, het was helemaal geweldig! Kunnen we weer gaan beginnen met de fotoboeken

Iedereen bedankt voor alle reacties en het meebeleven van onze reis, erg leuk! We zien jullie allemaal snel!
Liefs Wilco & Amanda
Back to realyty, helaas.
Heb genoten van jullie verhalen.