Southernmost Point van Amerika
Hi!
We zijn nu op het meest zuidelijkste puntje van Amerika, Key West!

Vanmorgen zijn we extra vroeg vertrokken vanuit Florida City zodat we een lange dag hier zouden hebben. We moesten nog ongeveer 2,5 uur rijden. Rond 7 uur vertrokken we ontbeten en al. De lucht was bewolkt en we dachten een paar keer dat er wel een bui zou komen maar gelukkig zijn we droog overgekomen en is er de hele dag geen druppel gevallen. Het schijnt hier ook zowat nooit te regenen.
De weg ging over kleine eilandje en in totaal over 42 bruggen heen waarvan de seven miles bridge de langste was. Een erg mooie weg en voordat we het wisten, waren we aanbeland in Key West. Het is hier heel anders dan de rest van Amerika, het is eigenlijk een tropisch eiland. En zo is de sfeer hier ook, heel relaxed.
Aangekomen bij ons hotel konden we helaas nog niet inchecken omdat onze kamer nog klaar was. We zijn toen alvast wat rond gaan kijken en door Key West gaan rijden met zo'n hop on hop off bus. Die vertrok vlakbij ons hotel. Bij Duval street (de bekendste straat van Key West met winkeltjes en restaurantjes) zijn we uitgestapt en hebben we rondgelopen. Het weer was heerlijk met een lekker windje. Veel rondgekeken en rond de middag ergens wat gegeten.
We werden toen gebeld door het hotel dat onze kamer klaar was. Ze hadden onze kamer geupgraded omdat het onze honeymoon was! We hebben nu een suite met zeezicht!

Ondertussen hadden we het warm want de temperatuur was gaan stijgen dus we hebben onze zwemkleren aangedaan en zijn lekker gaan zwemmen in de zee. Heerlijk was het! Toen even opgedroogd.
Na het zwemmenhebben we al onze spullen uit de auto gehaald en alvast wat koffers en spullen opgeruimd. De koffers staan al zowat ingepakt klaar. Hoeven we dat de komende dagen niet meer te doen.
Hierna zijn we weer naar het centrum gegaan. Eerst ergens wat wezen eten en toenbegon het wat te schermeren en op het plein daar komen er dan allerlei straatartiesten. Echt zo leuk om te zien! Heel knap ook wat sommige konden. Ook hebben we de mooie zonsondergang gezien, prachtig!

Toen we terug wilden naar het hotel, zijn we niet met een taxi gegaan maar met een fietstaxi. Een jongen fietste ons in een bakje terug naar het hotel, lachen! De jongen was ook heel aardig, hij kwam uit Belgrado en studeerde in Miami en deed dit als vakantiewerk. Hij zette ons af bij de bekende boei, de boei wat het zuidelijkste puntje van Amerika is. En het meest gefotografeerde punt van heel Key West. Vanaf hier is het nog 90 mile naar Cuba toe! Natuurlijk hier ook wat foto's gemaakt en toen zijn we teruggelopen naar ons hotel dat vlakbij was.
Wat gaat de tijd toch snel. Morgen gaan we alweer naar Miami toe waarvan we zaterdag terugvliegen! We rijden morgen de hele weg die we vandaag hebben gereden weer terug en dan door naar Miami. In totaal een rit van ongeveer 3 uur. Key West is zeker een plaats waar we wel langer hadden willen blijven en nog een keer terug zouden willen komen.
Wij gaan nog wat spullen opruimen en zo lekker slapen in ons megagrote bed!
Liefs Wilco & Amanda
Hey daar,
Geniet nog van jullie laatste daagjes, want het zit er alweer bijna op!! Echt onwijs leuk al die verhalen zeg! Wat hebben jullie weer veel meegemaakt.
Hier is het nu ook eindelijk zomer!! Kinderen lekker in het badje....mmmm.....
Geniet er nog even van en goede reis terug.
Xx
Hey lieverds
We zitten net jullie verhalen even te lezen!!
We lopen een beetje achter, maar nu zijn we weer bij gelezen!!
Mooi - leuk- onwijs gaaf!!
Jullie honeymoonreis zit erbijna op nog even van de laatste dagen genieten!
Liefs xxxx
Ziet er allemaal geweldig uit en zo te lezen is het ook allemaal super. Jammer dat het er bijna alweer op zit. Geniet nog even lekker van het laatste stukje van de reis.
Groetjes van Marjan
Heej Wil en aman,
wat ben ik jaloers op jullie zeg, wat een heerlijke verhalen..... ik zit echt mee te genieten....
Nu zit het er bijna op voor jullie, nou neem dat mooie weer voor de komende twee maanden maar gewoon mee naar huis hoor, geen probleem!!!!!
Geniet nog van jullie laatste twee dagen!!!
gr Miran