Cruisen door Florida
Houdie!
Hoe is het daar in Nederland? Er komt geloof ik wat warmer weer aan bij jullie?
Hier is het nog steeds warm, warm, warm. Vandaag was het ook weer een warme dag met temperaturen van rond de 35 graden. Lekker benauwd en eigenlijk koelt het ook niet af de hele dag, ook niet als er een regenbuitje komt. Maar goed, we mogen dus niet klagen

We werden vanmorgen rond half 8 wakker en zijn gelijk onze koffers gaan pakken en ons gaan aankleden. Er was opgegeven dat het rond de middag zou gaan regenen en aangezien de buien hier nogal heftig zijn, wilden we dan het liefst al in de omgeving van Naples zijn. Het uitchecken was zo gebeurd en daar gingen we weer op weg!
We reden een stukje over de snelweg en daarna gingen we meer binnendoor wegen rijden. Zo kwamen we door kleine plaatsjes en mooie landschappen. De tijd ging eigenlijk snel voorbij en voordat we het wisten, waren we bij Corkscrew Sanctuary. Dit is een natuurpark waar een lange steiger doorheen gaat waar je overheen kan lopen om het mooie uitzicht te zien en wilde dieren te spotten. We begonnen vol goede moed in de hitte. Dat zouden we wel even doen. Het pad bleek alleen 3 km lang te zijn. Dat is op zich nog wel te doen maar in zulke hitte is het toch wel wat minder leuk. Het park was wel erg mooi! Moerassen, hoge bomen en mooie bloemen. We hebben niet zoveel dieren gezien, wel een alligator die lekker lag te zonnen. Na 2 km waren we op van de hitte en stikten we van de dorst dus toen hebben we wat meer doorgelopen. Al met al bleken we wel meer dan een uur onderweg te zijn geweest.
Hierna reden we door naar ons hotel dat een half uurtje verder was. Daar ingecheckt en toen een restaurantje gezocht om wat te eten. Geen moeilijke opdracht hier

Ondertussen betrok het weer steeds meer en werd het buiten zowat zwart. We reden gauw terug naar ons hotel en toen kwam het met bakken uit de hemel! Weer hele harde regen en harde onweer. Dit bleef ongeveer anderhalf uur doorgaan. Gelukkig waren we op onze hotelkamer. Later werd het wat droger en zijn we weer weg gegaan. We kwamen langs een walmart en zijn hier even wezen kijken. Je blijft hier je ogen uitkijken. Gisteravond in Orlando waren we toevallig ook in een walmart. We kwamen toen vanuit het restaurant waar we gegeten hadden en het was toen 10 uur savonds. Dus zondagavond 10 uur.. Nou, we stonden zowatin de file om het terrein op te komen! Wat een drukte! En om dat tijdstip! Het blijft leuk om te zien, ook al hebben we het ondertussen al vaker gezien, we blijven onze ogen uitkijken hier

Na ons bezoekje vandaag zijn we wat gaan eten bij een Italiaans restaurant, kon ik eindelijk weer eens aan de lasagne

Morgen gaan we richting Key Largo, de Florida Keys! We gaan door de Everglades heen en willen hier ook een airboat tour doen. Van alles dus weer van plan.
Jullie horen er weer van, bedankt!
Liefs Wilco & Amanda
Hoooi! Sta toch van die bomen te kijken zeg! Al die tillandsia!! En leuke filmpjes.. met crocodillies!!! Jullie zien er harstikke happy uit, lekker aant genieten zo!
Viel spass! kussie!
Hallo Wilco en Amanda
Het is leuk jullie reis zo te volgen, zo te lezen hebben jullie het gigantisch naar je zin en zien jullie een heleboel.
Het is leuk om te lezen waar jullie zo al zijn, sommige dingen komen mij ook nog bekend voor.
Nou geniet er nog lekker van en ik lees het allemaal wel weer .
gr. Lenie