Een dag vol water!
En dat was het ook echt!
Vanmorgen zijn we naar Aquatica gegaan, een groot waterpark hier vlakbij. Deze kaartjes kregenwe bij dekaartjes van Discovery Cove.Om 9 uur ging het open maar we hebben eerst bij Denny's ontbeten hier in de buurt. Dat hadden we nog niet gedaan sinds we in Amerika zijn en het was heerlijk!

Eenmaal binnen hebben we een strandbed opgezocht en zijn we rond gaan lopen. We zijn in verschillende dingen geweest en het was erg leuk! Ondertussen werd het steeds drukker maar vooral steeds heter. Het was zowat niet om uit te houden zo warm. Na een uur of 2 gingen we even liggen op ons strandbed. Gelukkig hadden we stoelen uitgezocht met een parasol want je voelde de zon gewoon branden op je huid.

We zijn naar ons hotel gegaan en even gaan douchen. Daarna zijn we naar een outlet gegaan hier in de buurt om even te gaan shoppen. Loop je tenminste in de airco

Nadat we klaar waren, zijn we weer naar ons hotel gegaan. Spullen teruggebracht en de auto wat opgeruimd. Rond een uur of 7 gingen we op zoek naar wat eten. We hadden een leuk Italiaans restaurantje gevonden maar toen we naar binnen gingen, bleek de wachttijd een uur te zijn. Dat verklaarde ook al die mensen voor de deur.. We hadden geen zin om daarop te wachten en reden verder. We kwamen toen langs een soort chique winkelcentrum met allerlei restaurantjes en zijn daarheen gegaan. Daar was ook een Italiaans restaurant maar daar was ook een wachtrij van een uur. Zal er ook wel mee te maken hebben gehad dat het vaderdag is vandaag. Naast dat restaurant zat een grill restaurant en daar was gelukkig wel gelijk plek.
We hebben er heerlijk gegeten! We dachten vooraf dat we nog wel een dessert wilden erna maar we waren bom- en bomvol. We snappen niet zo goed hoe al die Amerikanen al dat eten kwijt kunnen. Zij eten allemaal sowieso een voorgerecht en dan nog een hoofdgerecht en soms een dessert. Niet te geloven, wij zitten met alleen een hoofdgerecht al vol!
Hierna zijn we weer naar ons hotel teruggegaan en toen was het precies 10 uur dus konden we genieten van onze dagelijkse afsluiting van de dag hier, vuurwerk! Elke avond steekt Seaworld erg mooi vuurwerk af en omdat ons hotel ernaast zit, hebben we er precies mooi uitzicht op!
Morgen gaan we weer weg uit Orlando. Aan de ene kant jammer want je kan je hier goed vermaken maar aan de andere kant ook weer leuk om verder te gaan. We gaan morgen naar Naples, een plaatsje in het westen van Florida, richting Key West.
Bedankt weer voor jullie leuke reacties!
Liefs Wilco & Amanda
Mooi jongens. Leuk om elke keer
de verhalen te lezen.
Jammer dat het zo snel gaat.
Groeten
Elke dag even jullie verhaal lezen hoor....want in 3 weken tijd maken jullie wel heel veel mee !!!
Geniet er deze dagen dus nog heerlijk van!!
Gr van ons