Wilco & Amanda's honeymoon naar de USA!

Een dag vol water!

En dat was het ook echt!

Vanmorgen zijn we naar Aquatica gegaan, een groot waterpark hier vlakbij. Deze kaartjes kregenwe bij dekaartjes van Discovery Cove.Om 9 uur ging het open maar we hebben eerst bij Denny's ontbeten hier in de buurt. Dat hadden we nog niet gedaan sinds we in Amerika zijn en het was heerlijk!

Laughing
Toen zijn we doorgereden naar Aquatica waar we precies om 9 uur waren. Het park liep toen al vol.

Eenmaal binnen hebben we een strandbed opgezocht en zijn we rond gaan lopen. We zijn in verschillende dingen geweest en het was erg leuk! Ondertussen werd het steeds drukker maar vooral steeds heter. Het was zowat niet om uit te houden zo warm. Na een uur of 2 gingen we even liggen op ons strandbed. Gelukkig hadden we stoelen uitgezocht met een parasol want je voelde de zon gewoon branden op je huid.

Cool
Nadat we daar een tijd hadden gelegen, besloten we om weg te gaan. We waren er een aantal uur geweest en eigenlijk waren we het al zat en wilden we nog meer dingen zien. En het was gewoon echt zo warm. er

We zijn naar ons hotel gegaan en even gaan douchen. Daarna zijn we naar een outlet gegaan hier in de buurt om even te gaan shoppen. Loop je tenminste in de airco

Wink
De outlet stelde niet zoveel voor maar we hebben wel wat dingen gekocht. Toen zijn we doorgereden naar Disney Downtown want we wilden daar nog wat dingen halen. Ondertussen was de zon weg en begon het te regenen en onweren. Toen we de auto geparkeerd hadden en naar de winkels liepen, begon het ineens kei- en dan ook echt keihard te regenen!
Surprised
Er stond een of ander karretje en snel sprongen we daarin om te schuilen. Er kwamen toen ook nog een aantal vrouwen aanlopen die er ook op stonden. Zo stonden we daar te schuilen, wat een regen zeg. En het werd steeds donkerder en donkerder.. We hebben er een tijd gestaan maar het leek echt niet beter te worden. We besloten om toch maar een sprintje te trekken naar de winkels, dan konden we wat meer. Het was even rennen maar het was net even iets droger en zo kwamen we als eerste aan bij de Harley Davidson winkel. Daar hadden we pas al gekeken maar we hebben nu weer een rondje gelopen in de winkel. Daar waren we ook niet de enigen want iedereen ging overal schuilen. Soms kwamen er mensen voorbij rennen, helemaal doorweekt. Nadat we daar ook een tijd hadden gestaan, besloten om maar weer wat verder door te rennen. Dus slippers uit (iedereen liep op zijn blote voeten want er lagen geen plassen meer maar zowat riviertjes) en rennen maar! We waren aardig doorweekt toen we bij een restaurantje kwamen en daar hebben we wat gegeten want ondertussen hadden we vreselijke honger! Toen we buiten kwamen, was de regen wat minder geworden en hebben we nog wat rondgelopen.

Nadat we klaar waren, zijn we weer naar ons hotel gegaan. Spullen teruggebracht en de auto wat opgeruimd. Rond een uur of 7 gingen we op zoek naar wat eten. We hadden een leuk Italiaans restaurantje gevonden maar toen we naar binnen gingen, bleek de wachttijd een uur te zijn. Dat verklaarde ook al die mensen voor de deur.. We hadden geen zin om daarop te wachten en reden verder. We kwamen toen langs een soort chique winkelcentrum met allerlei restaurantjes en zijn daarheen gegaan. Daar was ook een Italiaans restaurant maar daar was ook een wachtrij van een uur. Zal er ook wel mee te maken hebben gehad dat het vaderdag is vandaag. Naast dat restaurant zat een grill restaurant en daar was gelukkig wel gelijk plek.
We hebben er heerlijk gegeten! We dachten vooraf dat we nog wel een dessert wilden erna maar we waren bom- en bomvol. We snappen niet zo goed hoe al die Amerikanen al dat eten kwijt kunnen. Zij eten allemaal sowieso een voorgerecht en dan nog een hoofdgerecht en soms een dessert. Niet te geloven, wij zitten met alleen een hoofdgerecht al vol!

Hierna zijn we weer naar ons hotel teruggegaan en toen was het precies 10 uur dus konden we genieten van onze dagelijkse afsluiting van de dag hier, vuurwerk! Elke avond steekt Seaworld erg mooi vuurwerk af en omdat ons hotel ernaast zit, hebben we er precies mooi uitzicht op!

Morgen gaan we weer weg uit Orlando. Aan de ene kant jammer want je kan je hier goed vermaken maar aan de andere kant ook weer leuk om verder te gaan. We gaan morgen naar Naples, een plaatsje in het westen van Florida, richting Key West.

Bedankt weer voor jullie leuke reacties!

Liefs Wilco & Amanda

Bets

Mooi jongens. Leuk om elke keer
de verhalen te lezen.
Jammer dat het zo snel gaat.
Groeten

Rein en Maris

Elke dag even jullie verhaal lezen hoor....want in 3 weken tijd maken jullie wel heel veel mee !!!

Geniet er deze dagen dus nog heerlijk van!!

Gr van ons