Wilco & Amanda's honeymoon naar de USA!

Meeting with Mickey in Orlando

Hi!

Hoe is het daar in Nederland? Hier is het nog steeds allemaal goed en geweldig!

Laughing

Vandaag zijn we aangekomen in Orlando en hier gaan we drie nachten blijven. Eventjes wat meer rust dus. Nou ja, rust..

Wink

Vanmorgen zijn we na het ontbijt in het hotel vertrokken richting Orlando. Dit zou geen lange rit zijn maar omdat we zo dichtbij waren, gingen we binnendoor. Dan zie je nou eenmaal wat meer dan alleen over de snelweg. En toevallig kwamen we zo ook nog 2 John Deere dealers tegen waar Wilco weer wat gekocht heeft. Hoe krijgen we het straks meer naar huis...

Surprised

Eigenlijk wilden we naar het Kelly Park gaan, dat iets voor Orlando ligt. In dit park kan je zwemmen in het water en in een grote band drijven waar ook allerlei vissen zwemmen. Maar toen we er bijna waren, begon het weer een beetje raar te doen en te betrekken dus we besloten maar gelijk naar Orlando door te gaan. Wat later beter bleek te zijn ook doordat het ging regenen. Het was pas 11 uur toen we bij ons hotel aankwamen maar gelukkig konden we al inchecken. We zitten in een superdeluxe hotel tegenover Seaworld. Het is megagroot en de kamer is ook heerlijk ruim. Super dus. In het hotel zitten wat restaurants en zelfs een Starbucks, kunnen we morgenochtend lekker wat halen.

Nadat we de koffers op de kamer hadden gezet, zijn we naar Downtown Disney gegaan. Dit is een gebied waar allerlei restaurantjes en winkeltjes van Disney zijn. Erg leuk om te zien en we hebben er wat gegeten bij Planet Hollywood. Toen we weer buiten kwamen, regende het erg hard en het begon ook te onweren. We gingen wat winkels in en uit en later werd het wel wat droger. Daarna zijn we doorgereden naar een groot winkelcentrum, de Florida Mall. Hier wat rondgelopen en daar was ook de M&M winkel! Die kennen we nog wel van vorig jaar in Las Vegas

Laughing
We hebben weer een lekkere zak geschept!Toen we klaar waren, zijn we naar Premium Outlet geweest.We hebben hier even geshopt en wat kleren gekocht, was helemaal niet duur.Ook heb ik een nieuw bandje voor mijn horloge gekocht en Wilco heeft eindelijk nieuwe Crocs! Ik ben dus blij want ik kreeg al 2 dagen te horen dat ik ze was kwijtgeraakt op zee omdat ik de surfdude te stevig vast hield.
Cool

Omdat het weer nog steeds wel goed was, het was nog steeds warm en helemaal droog, besloten we door te rijden naar Kissimmee, naar de Old Town. Hier is een kermis, winkeltjesen een autoshow van oude auto's (tip van Debbie

Wink
). Was erg leuk om rond te lopen en we hebben nog niet alles gezien dus willen nog wel een avond terug. Ook omdat we niet de auto's goed hebben gezien. Gelukkig is alles dicht bij ons hotel dus rijden we er makkelijk heen.

Nu zijn we weer terug op de kamer en we gaan zo lekker slapen want morgen een leuke dag, we gaan zwemmen met dolfijnen! We hopen heel erg dat het droog blijft want ze geven veel regen op de komende dagen. Dus hopelijk blijft het droog.
Misschien zijn we morgenochtend nog op tijd wakker om een stukje van de wedstrijd van NL te kijken. Die moeten geloof ik morgen spelen maar ik weet het niet eens zeker. We zien het wel.

Tot gauw weer!

Liefs Wilco & Amanda

Leo en Anita

He Wilco en Amanda Zo heb eerst weer even naar jullie foto's gekeken en de reisverhalen gelezen want dat was soms niet mogelijk in Frankrijk maar we zijn weer op de hoogte nou geniet er nog van want voor je het weet is het voorbij. Wij gaan maandag weer aan de slag Groetjes Leo en Anita

Marco en Angela

Haaai schatten!
Jeetje, wat een leuke verhalen weer, en dan dat verhaal met die surfdude, geweldig! hahaha
Ben stiekem best een beetje jaloers op je hoor Amand, dat je met dolfijnen gezwommen heb! Maar echt wel suuuuupergaaf!
Nou geniet er nog lekker van he!
Liefs!