Wilco & Amanda's honeymoon naar de USA!

Bye bye flat tire.. Hello farm!

Hallo allemaal!

Allereerst bedankt voor al jullie reacties! We lezen ze met veel plezier, alleen hebben we niet de tijd om iedereen wat terug te sturen. Vaak zijn we blij als we 's avonds het verhaal er op hebben staan maar erg leuk om te lezen, blijf het vooral doen!

De grote verrassing van vanmorgen was natuurlijk of de band er zou zijn bij de garage ja of nee!
We werden alweer vroeg wakker maar hebben het heel rustig aan gedaan allemaal omdat we pas rond 9 uur naar de garage konden gaan. Relaxed ontbeten en op de kamer gehangen en rond 9uur zijn we naar Cedar Falls gereden, naar de garage. Een rit van ongeveer 10 minuten. De regen kwam ondertussen met bakken uit de hemel, het goot!

Surprised

Al snel hadden we Tandem Tire gevonden en vol verwachting gingen we naar binnen, op zoek naar Mick. Mick kwam al gelijk aanlopen en toen we begonnen met praten, wees hij al gelijk naar een band die langs de zijkant stond, onze band! Gelukkig was de band dus aangekomen en zouden ze hem erop gaan zetten. We moesten even wachten en ze keken bij de garage gelijk alle banden even na. Na een half uurtje waren we weer ready to go!
Laughing

Probleem is dus weer opgelost gelukkig en we kunnen weer veilig rijden.
We zijn een beetje rond gaan rijden in de buurt en aan het eind van de ochtend zijn we ergens wat wezen eten want om 1 uur moesten we bij de John Deere fabriek zijn voor een rondleiding. De weg ernaar toe was erg mooi, dwars door de weilanden.Ondertussen was de regen opgehouden en was het bewolkt.
Iets voor 1 uur waren we er en we moesten nog even wachten op de rest van de groep. Eerst kregen we een introductievideo en daarna gingen we naar de fabriek toe. Jammer genoeg mochten er geen foto's gemaakt worden tijdens de tour. Vorig jaar tijdens de tour in Moline mocht het wel maar hier dus niet. We gingen weer op een karretje een rondje maken door de fabriek. Wilco keek zijn ogen uit en blijf wijzen, kijk daar, kijk daar! Helemaal blij

Cool

In totaal duurde de tour ongeveer een klein uurtje en hierna konden we nog een kijkje nemen in de giftshop. Het was even goed nadenken maar Wilco heeft er een mooie trekker uitgezocht. Hopelijk heeft hij nu zijn verzameling compleet! (haha, vind hij niet leuk als hij dit leest
Wink

Tegen 3-en stonden we weer buiten en gingen we op weg naar Fredericksburg, waar we zouden overnachten in The Farmhouse, een bed & breakfast. De rit erheen duurde ongeveer een half uur en tegen half 4 kwamen we hier aan. Het is een Victoriaans huis met een boerderij erbij met allerlei dieren. We werden enthousiast begroet door HJ, de huishond. Gelijk kwam er een vrouw naar buiten die er werkte. De twee eigenaren waren niet aanwezig omdat de vader van een van hen ziek was. De vrouw liet ons de kamer zien en deze is onwijs gaaf! We hebben de safari room. Het is op de gehele bovenste etage, we hebben een eigen trap naar boven. Boven hebben we 2 zithoeken, een groot bed en een badkamer met douche en een tweepersoonsbubbelbad!

Cool
Helemaal ingericht in safari stijl, heel sfeervol. Verder hebben we een koelkast vol met frisdrank, bier enz. Er liggen door de hele kamer schaaltjes met snoep en chocola. De tv heeft een dvdspeler en er ligt een mand vol dvd's, in de douche liggen allerlei soorten douchegel, shampoo enz, er staan kaarsjes naast het bad, op en top romantiek dus! Het is hier echt zo leuk!

Toen we alles bekeken hadden, zijn we over de boerderij gaan lopen. HJ liep gezellig met ons mee. Op de boerderij zitten heel erg veel katten. Verder is een wijngaard, lopen er lama's, geiten, schapen en koeien. Toen we richting de koeien liepen met HJ, kwamen er ineens twee eenden aangerend richting HJ. Waarschijnlijk vinden de eenden HJ niet zo lief want waar de hond ook liep, de eenden liepen er achteraan, KWAK KWAK. Op een gegeven moment hielden we het niet meer van het lachen, het leek wel een comedy! Als HJ ergens stond, kwamen de eenden kwaad op hem afgewaggeld met veel bombarie.
Na een tijdje hielden ze het voor gezien en gingen ze maar in de modder zitten.

Wij besloten ook maar het even voor gezien te houden op de boerderij en reden een kilometer terug naar het dorp, daar was immers het Dairy Day Festival! Morgen is er meer aan de hand, nu stond alleen de kermis er. Wel hingen er in de Main Street al allemaal Amerikaanse vlaggen, voor de optocht van morgen. We zijn even over de kermis heengelopen en we keken onze ogen uit. Er worden daar attracties gebruikt die bij ons allang afgekeurd zouden zijn geloof ik. Heel oud en het piepte en kraakte aan alle kanten. Maar het leek de mensen niet te deren want ze gingen overal in. We zijn Jack (onze redder in nood) nog niet tegengekomen op het Festival.
Ik heb nog een bijen-knuffel gewonnen met ballonnen kapot gooien met een dartpijl en voor Wilco heb ik een poster gewonnen met poster-dartgooien! Een echte poster van John Deere! Ook was er een schuifapparaat met van die muntjes. We hebben wat muntjes gekocht en even gespeeld. Helaas niet zoveel gewonnen. Ook dit was erg oud, allemaal van hout.

Ondertussen was het al begin van de avond en hebben we gegeten in een plaatselijk diner hier. Daarna zijn we weer terug gegaan naar onze kamer. Misschien gaan we zo nog even terug naar het Festival maar misschien blijven we wel op de kamer en genieten van deze mooie kamer. We zien wel.

Morgenochtend gaan we sowieso kijken bij het melken van de koeien en verder nog even rondkijken op de boerderij. Ook willen we nog even kijken bij het Dairy Day festival. We hebben morgen geen lange rit voor de boeg. We gaan richting Dyersvilleen morgen gaat de zon weer schijnen (schijnt)

Nou, groeten vanuit hier!

Laughing

Wilco & Amanda