Een dag Minneapolis
Hi!
Vandaag hebben we een hele mooie zonnige dag gehad! Onverwacht want er was veel regen opgegeven maar er is geen druppel gevallen

Vanochtend waren we al om 5 uur wakker. We lagen er de nacht ervoor ook al om 7 uur in dus we hebben een aardig nachtje gemaakt. Om half 7 konden we gaan ontbijten. Het ontbijt was heerlijk en best uitgebreid. Daarna zijn we gaan rijden naar de binnenstad van Minneapolis. Hier wilden we gaan kijken bij de Riverfront maar we zagen al gauw dat er veel straten afgesloten waren. Het bleek dat vandaag de marathon was van Minneapolis. We hebben toen de auto geparkeerd en een stukje gelopen maar we kwamen niet dichtbij de rivier omdat daar het parcoers precies ging. Wel heeft Wilco hier nog een vlaggetje van John Deere gevonden en snel meegenomen.
Hierna reden we rond in de stad en kwamen we bij een aantal meren waar we even gekeken hebben. Omdat er nog vrij vroeg was, zijn we wat gaan drinken bij Starbucks. Heerlijk buiten in het zonnetje gezeten. Daarna zijn we naar de Mall of America gereden. Dit is een groot winkelcentrum met zelfs een pretpark binnenin. Wat megagroot is dat! Heel veel winkels en het ziet er allemaal onwijs mooi uit.
Toen we er net waren, kwamen we langs een Butterfly House waar we even een kijkje zijn wezen nemen. Erg veel en mooie vlinders. Daarna een aantal uur rondgeslenterd door de mall. We keken onze ogen uit. En er natuurlijk wat gegeten, we hadden weer veel keus

Nadat we een hoop hadden gezien, zijn we naar Lake Harriet gereden. Hier reed een trammetje naar een ander meer. Erg leuk om een ritje te maken. Het trammetje en alles er omheen wordt geregeld door vrijwilligers en dat waren allemaal oude mannetjes. Hele verhalen hebben we gehoord over de trams die er reden.
Het is hier heel erg mooi en onwijs groen. Elke keer staan we versteld ervan hoe mooi het hier is. Het hielp mee dat het natuurlijk hier ook schitterend weer was de hele dag. De zon heeft de hele dag geschenen en het was eigenlijk gewoon warm.
Omdat we toch wel erg moe waren, zijn we daarna naar ons hotel gegaan en hebben we even geslapen. We waren/zijn echt zo moe! Rond 7 uur werden we wakker en zijn we wat gaan eten ergens hier in de buurt. Daarna weer terug naar het hotel en nu blijven we lekker wat hangen in onze kamer. Het scheelt dat het een grote kamer is met woonkamer, we kunnen lekker gaan hangen op de bank.
Morgen vertrekken we richting Waterloo. We rijden helemaal binnendoor dus het zal ongeveer een rit worden van 4 uur. Maar we hebben de tijd

Hopelijk zijn we morgen weer een stuk uitgeruster!
Wij gaan hier lekker hangen, tot snel weer!
Liefs, Wilco & Amanda
Hoi familie van Leeuwen !
Ik vind het weer super leuk om jullie verhalen te lezen, computer opstarten bakkie koffie inschenken en dan even op de reismee site kijken, erg leuk.
Heb je die vlinder foto's met het nieuwe foto toestel gemaakt ??
Geniet er van.
Groetjes Debbie
Hee Wilco en Amanda,
Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en geniet van de reis. Leuk om te lezen wat jullie meemaken.
Ik zit hier nu aan de keuken tafel met je moeder, onder het genot van een bakkie.
Ik heb jullie rode loper gekregen. Erg leuk!
Dus als jullie nog eens over de loper willen lopen, weet je hem te vinden.
Heel veel plezier en we volgen julie op de computer.
Uiteraard de groeten van je Moeder en Pa (die heerlijk in de moestuin druk aan het werk is) en een vette kus!!
Amanda
..ik mis je nu al...!
Geen mailtjes op het werk, geen sms'jes.. niets...snik.
En dat nog 3 weken......
Gelukkig hebben jullie het wel helemaal naar je zin!
Dikke kus,
Sanneke en ook Patrick hoor en natuurlijk LALALA Lola
Heyyyy Amanda,
Zoals gezegd ging ik je volgen en ik leef lekker helemaal mee ;-) ik krijg spontaan zin om een reis te boeken naar de USA...gaat ook zeker ooit gebeuren!
Klinkt helemaal werelds hoe jullie je vermaken.
Peter en ik hebben een hele fijn avond gehad de 3e en ik vond het super om uitgebreid bij te praten met je moeder.
Veel plezier jongens, ik lees lekker mee...
Dikke kus,
Marcia, Peter en de kids!!
Hai kinders!!!
Na een onvergetelijke mooie trouwdag is dit jullie huwelijks-droomreis!!!!
Leuk om jullie te volgen op deze manier.
Wat een mooie bak van een auto.
Geniet ervan!!!!!
Dikke knuffel,